Ett bättre liv för känslig hud

3 konkreta åtgärder för att förbättra livet för personer med känslig hud

Sedan starten 1975 har La Roche-Posays dermatologiska laboratorium gjort allt som står i dess makt för att förbättra livskvaliteten för personer med känslig hud. Genom hudvårdsprodukter  med bevisad effektivitet och verifierad tolerans,  liksom generösa åtgärder för att förändra vardagen för män och kvinnor som vill komma till rätta med en hud som ibland har blivit ”främmande” för dem, eftersom det ibland är upplevelsen vissa patienter har som lider av atopi. Upptäck tre symboliska åtgärder som ger konkret form åt vår strävan att främja alla hudtyper, även de mest ömtåliga:

1

Framhäv din skönhet snarare än kamouflera dina brister

Filosofin bakom workshopparna i korrigerande makeup lanserades av La Roche-Posay för över 20 år sedan för att för att framhäva ansiktets naturliga skönhet och få människor att glömma de synliga tecknen på hudåkommor.

Lär dig mer

2

Appliceringen av creme blir en barnlek

I de 80 atopiskolorna som skapats av La Roche-Posay runt om i världen kan barn lära sig att hantera sin sjukdom på ett mer positivt sätt och bli mer självständiga.

3

Kampen mot hudcancer

90 % av all hudcancer går att bota om den upptäcks i tid: La Roche-Posay bidrar till att höja allmänhetens medvetenhet genom att delta i organiseringen av ”melanomdagarna”, ett evenemang som tillhandahåller gratis screening i över 30 länder runt om i världen.

Lär dig mer