• Start>
  • La Roche-Posays kliniska studier: i hjärtat av vår utvecklingsprocess

Bevisad effekt. Kliniskt påvisad tolerans


La Roche-Posays kliniska studier:
i hjärtat av vår utvecklingsprocess

Varje dag ägnar våra team all sin energi till att skapa professionell hudvård utformad för att ge ett bättre liv för personer med känslig hud. För att hålla detta löfte har vi valt att använda en särskilt krävande designmetod i hjärtat av vår process. Det var efter en första serie studier som utförts på frisk hud som La Roche-Posays dermatologiska laboratorium kunde utföra försök som var speciellt konstruerade för att observera vår hudvårds effektivitet och tolerans på produktens särskilda mål (atopibenägen hud, aknebenägen hud och mycket torr hud). Dessa komplexa och ambitiösa studier är hörnstenen i utvecklingen av våra produkter och expertisen inom känslig hud som vi är specialiserade på.

Totalt kommer 520 kliniska studier med 45 000 patienter från hela världen att ha genomförts i nära samarbete med dermatologer sedan skapandet av La Roche-Posays dermatologiska laboratorium. Dessa starkt reglerade studier har gett upphov till ett flertal vetenskapliga publikationer i kända dermatologitidskrifter, vilket motsvarar ett verkligt erkännande av vårt engagemang och kvaliteten på vår vetenskapliga metod.

Att bättre förstå en klinisk prövning, video

I den här filmen kan du upptäcka hur La Roche-Posays dermatologiska laboratorium har kunnat observera och analysera  Effaclar Duo+  s resultat under en klinisk prövning utförd i Kina. Denna studie utfördes på halva ansiktet vilket gjorde det möjligt att jämföra resultatet av denna exklusiva hudvård med den i en formulering utan någon aktiv ingrediens, samtidigt som man undviker variationen mellan individer. Den påvisade kliniska effektiviteten mot skönhetsfel och märken hos en produkt som förändrar vardagen för aknebenägen hud dag efter dag:

1Dermatologisk poängsättning av inflammatoriska lesioner (4 veckor, 51 kvinnor, fototyper I och II).