359993599836002

bakom
våra produkter

Har du någonsin funderat över hur produkter tillverkas och testas? Hur vi väljer och införskaffar ingredienser? Vilken metod vi använder vid produkttestning? Vi på La Roche-Posay har som mål att utveckla högeffektiva och hudvänliga produkter som lämpar sig för känslig hud.
Läs mer om våra strikta testprotokoll, nära samarbeten med medicinska experter och rigorösa val av ingredienser.

  • Ingredienser
  • Tester
  • Förpackningar

La Roche-Posay: Samarbetar med experter

På La Roche-Posay är det vår mission att skapa effektiva och toleranta produkter som kan ge ett bättre liv även för den mest känsliga huden. För att fullgöra denna ambitiösa uppgift omger vi oss med erkända medicinska experter för att utveckla formulas som kan möta utmaningen.

Experter inom alla områden

Dermatologer i hela världen
Vi arbetar med hudläkare, barnläkare och onkologer för att välja de mest lämpliga och toleranta ingredienserna för våra formulas. Vi testar dem före lanseringen och övervakar dem efter lanseringen.

Rådgivande medicinsk kommitté
Vi diskuterar alla nya projekt och vetenskapliga innovationer med La Roche-Posays medicinska kommitté som består av läkare från en rad specialområden. Dermatologer, allergispecialister och andra specialister samarbetar med oss för att skapa produkter som är lämpliga för känslig hud, men även produkter som kan användas som kompletterande vård under medicinsk behandling.

La Roche-Posays experter inom korrigerande makeup

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_03

Vi drar också fördel av insikter och kompetensen hos experter inom korrigerande makeup som bidrar med mycket mer än bara makeup-färdigheter. Socio-skönhetsexperterna vid La Roche-Posays thermalska center är utbildade i psykologi, så de kan behandla personen både ur en estetisk och psykologisk vinkel. Genom workshops i korrigerande makeup ger de hopp och ökad livskvalitet till människor med hudproblem. Några viktiga exempel är vitiligo, akne eller läkta brännskador samt efterverkningarna av cancerbehandlingar som kan få patienterna att känna sig sårbara både in- och utvändigt, så de behöver experthjälp för att återuppbygga självförtroende och självkänsla.

Alltihop stöds av konkret vetenskaplig forskning med mer än 550 kliniska undersökningar och observationsundersökningar

Hittills har vi kontrollerat vår produkttolerans med 550 kliniska försök:
- Kliniska tester under medicinsk övervakning,
- Undersökningar i flera länder av olika etniciteter,
- På känslig, skadad eller sårbar hud, däribland personer som genomgår behandling eller har behandlats för cancer.

Ta reda på varför du kan vara säker på att hudvårdsprodukter verkligen är säkra.

Dela

    Stäng