Fokus på

NYHET! Effaclar Ultrakoncentrerat Serum

Img_NYHET! Effaclar Ultrakoncentrerat Serum

Allt du behöver veta om vårt nya Effaclar Serum

Vi har nöjet att presentera den senaste medlemmen i Effaclar-familjen, ett serum som verkar på flera hudproblem på en och samma gång ... Det finns inget som är mer spännande för oss än att lansera och avslöja en ny produkt som vi har arbetat på i flera månader. För att fira lanseringen av vårt nya Effaclar Serum har vi sammanställt allt du behöver veta om denna nya hudvårdsprodukt. Från den imponerande formulan och de aktiva ingredienserna till de resultat du kan förvänta dig – det finns mycket att vara lyrisk över!

LRP_EFFACLAR-SERUM

Vad är bakgrunden?

Vi på La Roche-Posay förstår att din hud har komplexa behov där oren hud och åldrande är några av de främsta. 80 %1 av alla tonåringar och 40 %2 av alla vuxna kvinnor har akne, och ännu fler har besvär av pormaskar och finnar. Därför är vi väldigt glada över att kunna introducera Effaclar Ultrakoncentrerat Serum, vårt första serum som innehåller tre olika peelingsyror. LHA, glykolsyra, salicylsyra och niacinamid. Serumet kan användas av kvinnor och män med känslig hud och produkten har även testats på aknebenägen hud.

Vad gör produkten?

Effaclar Serum motverkar en rad olika hudproblem. Det är berikat med salicylsyra, LHA och glykolsyra som hjälper till att rengöra porerna, släta ut hudytan och stimulera hudförnyelsen. Man har dokumenterat en synlig effekt efter bara 7 dagar3.
Effaclar Serum hjälper till att förbättra din hudtextur och reducerar pormaskar, finnar och långvariga märken. Serumet bidrar också till att reducera ålderstecken som till exempel fina linjer.

Hur passar serumet in i min hudvårdsrutin?

Effaclar Serum är mest effektivt när det används i en kvällsrutin med produkter som kompletterar dess ingredienser. Börja med en rengöring som hjälper till att rengöra dina porer, till exempel Effaclar Cleansing Gel eller Effaclar Micro Peeling Gel. Detta ger huden en bra bas inför applicering av ditt serum. När huden är torr, fördela några droppar av serumet i din handflata som du sedan applicerar på kinder, panna, näsa och haka. Avsluta din rutin med en lätt, oljefri creme som exempelvis Effaclar K(+), Toleriane Ultra Night eller Hydraphase Intense Serum.

OBS: Det är viktigt att du kommer ihåg att inkludera en solcreme eller dagcreme med minst SPF 15 i din hudvårdsrutin med Effaclar Serum eftersom serumet innehåller ingredienser som kan göra din hud mer känslig mot solljus.


1 2002 CHU Claude Huriez France / Dimension Baromètre dermatologist follow-up 2008 Fr – Germany – It – Spain.
2 The prevalence of acne in adults 20 years and older. J Am Acad Dermatol. 2008 Jan;58(1):56-9. Epub 2007 Oct 22.
3 Klinisk studie, 51 personer

    Rekommenderat för dig

    Se alla artiklar

    La Roche-Posay rekommenderar

    Visa alla produkter