*Självutvärdering; 41 kvinnor

BERIKAD MED SPHINGOBIOMA SOM
STÄRKER HUDENS MIKROBIOMFUNKTION

Mikrobiomfunktionen är hudens immunitetspartner. En obalanserad mikrobiomfunktion kan leda till torrhet, klåda och rodnad, men också till att göra huden mer benägen för allergiska reaktioner. Upptäck hur.

VIKTEN AV BALANSEN
I HUDENS MIKROBIOM

Obalans i mikrobiomet beror på bristande mångfald av de olika bakteriearterna och mikroorganismerna i huden. Denna bristande mångfald har ett samband med hud med tendens till allergi. Genom att återställa mångfalden av de olika bakterierna på huden uppnår man ett mer balanserat mikrobiom, vilket i allmänhet skapar en behagligare hud. Detta mikrobiom fungerar som en naturlig hjälp för att stärka huden och skyddar genom att bilda en osynlig sköld mot angripare utifrån.

benefit-01

Stärker hudens barriärfunktion

Se mer
benefit-02

Återfuktar intensivt

Se mer
benefit-03

Reducerar obehag

Se mer
benefit-04

Skyddar huden mot extern påverkan

Se mer

UPPTÄCK
VÅRA AKTIVA INGREDIENSER

/-/media/project/loreal/brand-sites/lrp/emea/nordics/simple-page/landing-page/toleriane-dermallergo/lrp_skfc_toleriane-_dontletallergywriteyourstory-2021-sitecore-website-flipcard1.jpg

SPHINGOBIOMA
STÄRKER HUDENS
MIKROBIOMFUNKTION

/-/media/project/loreal/brand-sites/lrp/emea/nordics/simple-page/landing-page/toleriane-dermallergo/lrp_skfc_toleriane-_dontletallergywriteyourstory-2021-sitecore-website-flipcard2.jpg

NEUROSENSINE
MINSKAR HUDENS
KÄNSLIGHET

/-/media/project/loreal/brand-sites/lrp/emea/nordics/simple-page/landing-page/toleriane-dermallergo/lrp_skfc_toleriane-_dontletallergywriteyourstory-2021-sitecore-website-flipcard3.jpg

THERMALSKT KÄLLVATTEN
LUGNAR
KÄNSLIG HUD

 

HYPOALLERGEN FORMULA
TESTAD PÅ HUD MED TENDENS TILL ALLERGI

TOLERIANE DERMALLERGO

Toleriane Dermallergo är en produktserie som är designad för att återfukta och lugna känslig hud och hud med tendens tiII allergi.

VÅR HÖGA KRAV
PÅ PRODUKTUTVECKLING

laroche posay höga krav produkt allergitestad modell närbild

UTVECKLAD MED FOKUS PÅ

 

TOLERANS

Se mer
Våra produkter är utvecklade med respekt för känslig och intolerant hud.
Dokumenterad effektivitet och tolerans.
laroche posay våra höga krav nödvändig aktiv mängd produkt huvud

BARA DET NÖDVÄNDIGA,

 

I RÄTT AKTIV DOS

Se mer
Våra produkter är utvecklade i samarbete med dermatologer och innehåller bara de nödvändigaste ingredienserna i rätt aktiv koncentration.
laroche posay höga krav känslig hud modell bebis

ANPASSAD HUDVÅRD TILL

 

DE FLESTA BEHOV

Se mer
Vi har produkter som är anpassade till de flesta behov: Känslig hud, fet och oren hud, torr hud, försvagad hud, hud med tendens till rodnad, och många fler behov än så.
laroche posay höga krav skyddad formula produkt huvud

SKYDDANDE

 

FÖRPACKNINGAR

 

TOLERANS OCH

 

EFFEKTIVITET

Se mer
Vi använder skyddande förpackningar och endast de mest nödvändiga konserveringsämnena för en hög tolerans och effektivitet över tid.