VÅR MISSION

Sedan La Roche-Posay´s thermalska center öppnades 1905, har vår mission varit densamma, att förbättra livskvaliteten för människor genom en hälsosam hud. Mer än 100 år senare är La Roche-Posay´s thermalska center Europas främst ledande inom dermatologi. 2009 öppnade man även sina dörrar för cancerpatienter som upplever hudrelaterade biverkningar på grund av cancerbehandling. När detta visade sig ha en postitiv inverkan växte sig engagemanget större och idag stödjer La Roche-Posay initiativ inom onkologi som inkluderar både prevention av hudcancer samt stöd för patienter.

ATT LEVA
MED CANCER

Att leva med cancer kan innebära många förändringar för både kropp och själ. I samband med det kan det kännas bra att ta extra väl hand om sig själv, och göra sådant man tycker om och mår bra av.

Det kan även kännas bra att ta hand om sin hud och förbereda den på bästa sätt inför kommande behandlingar och återhämtning.
Din hud är en del av din personlighet. Om din hud påverkas, så påverkas du också.
Att ta hand om kroppen och hitta rätt hudvårdsrutin kan göra stor skillnad för hur du upplever behandlingen.

OLIKA STEG ATT TÄNKA PÅ UNDER
DIN BEHANDLING

På La Roche-Posay har vi utvecklat hudvårdslösningar som rekommenderas av dermatologer för att lugna, vårda och skydda din känsliga hud före, under och efter cancerbehandling.

"DAGLIG KOSMETISK HUDVÅRD ÄR VIKTIG FÖR ATT SKYDDA HUDEN FRÅN BIVERKNINGAR AV CANCERBEHANDLINGAR. DET KAN BIDRA TILL EN BÄTTRE LIVSKVALITET UNDER BEHANDLINGEN."

Prof. Brigitte Dréno
Ansvarig för dermatologi- och onkologiavdelningen, chef för cell- och genterapienheten, vice-dean för forskning vid den medicinska fakulteten i Nantes, Frankrike.