#SaveYourSkin

Mycket högt solskydd för dig och dem du håller av
Undersök dina födelsemärken och skydda huden när du befinner dig i solen

Ladda ner ABCDE-metoden

Kompromisslöst solskydd särskilt utvecklat för spädbarn

v_article-babies-protection.jpg

Hudläkare och barnläkare är tydliga i sitt budskap: barn under 3 års ålder ska inte utsättas för direkt solljus. Spädbarns hud är mycket känsligare för solen och UVA- och UVB-strålning än vuxnas. Särskilt spädbarn behöver en mycket hög solskyddsfaktor som är mild mot deras ömtåliga hud.

Skydda dina barn mot solen.

Barnläkare och hudläkare avråder generellt ifrån direkt solexponering – men det är lika viktigt att skydda sina barn vid indirekt solexponering.

Siffra:

i_anthelios_protection_picto.gif

50 till 80 % av UV-relaterade skador uppstår under barndomen och puberteten*.
Det är därför mycket viktigt att lära barn, inklusive små barn, goda vanor när det gäller solskydd.

*Robinson JK et al. Summertime sun protection used by adults for their children. J Am Acad Dermatol 2000

Anthelios Baby Sollotion SPF50+: mycket högt solskydd särskilt framtaget för små barn i händelse av indirekt solexponering.

Den nya formuleringen Anthelios Baby Sollotion SPF50+ är en verklig bedrift och en mycket minimalistisk formulering som respekterar små barns ömtåliga hud samtidigt som den ger ett mycket högt UVB- och UVA-skydd utan att kompromissa med toleransen och innehåller ingredienser som är noga utvalda för små barns känsliga hud.


Anthelios Baby Sollotion har en solskyddsfaktor på SPF 50+ och ett mycket högt UVA-skydd som är strängare än de europeiska standarder som definierar ett mycket högt solskydd och är särskilt framtaget för att uppfylla behoven hos små barn 6 månader och äldre då de exponeras för indirekt solljus. Den är berikad med sheasmör och har en fuktgivande, mjukgörande och krämig konsistens. Den kan appliceras när som helst under dagen på ”oskyddade” hudområden vid utomhusaktiviteter.


Anthelios Baby Sollotion efterlämnar en lätt vit film på spädbarnets hud så att föräldern lätt kan se om ett hudområde är oskyddat.


Testad under pediatrisk och dermatologisk kontroll.