HITTA DEN BÄSTA ANSIKTSSOLKRÄMEN

Article Read Duration 3 min läsning

På La Roche-Posay hjälper vi dig med att hitta rätt solkräm för ansiktet som passar till dig och din hud.

Anthelios solvårdsserie från La Roche-Posay erbjuder specialiserad solkräm för både normal hud, torr hud, fet hud, hud med rynkor och till särskilt utsatta områden.

ANVÄND SOLKRÄM I ANSIKTET HELA ÅRET RUNT

Huden i ansiktet är exponerad för solens strålar hela året om, även på kalla och molniga dagar. Solstrålarna består bland annat av UVA- och UVB-strålar, vilka påverkar huden på olika sätt.

Solen långa UVA-strålar utgör 95% av de totala UV-strålarna och det är dessa strålar som kan orsaka tidigt åldrande av huden, pigmentförändringar samt göra huden solintolerant och leda till rodnad och soleksem.

UVB-strålarna är de som ger huden den bruna färgen men kan också orsaka solbrännor och allergiska reaktioner. När huden väl har fått solskador kan de vara svåra att åtgärda. Därför är det viktigt att använda en solkräm med bredspektrigt solskydd som skyddar huden mot båda slags strålar.

Vi rekommenderar att du använder en ansiktssolkräm varje morgon som del av din dagliga hudvårdsrutin, hela året runt. Liksom med annan hudvård kan du få de bästa resultaten genom att använda en solkräm för ansiktet som är framtagen för din huds särskilda behov.

Vi guidar dig till att hitta den bästa solkrämen för ansiktet som passar just din hudtyp och din huds behov.

 

ANTHELIOS ANSIKTSSOLKRÄM FÖR VARJE HUDTYP

Anthelios är vår solvårdsserie som bland annat består av ansiktskrämer för varje hudtyp. Alla våra solprodukter är testade under dermokosmetisk kontroll och framtagna för känslig och solintolerant hud.

De ger ett högt solskydd och har bredspektriga och fotostabila UV-filter.

I vårt sortiment av solvårdsprodukter hittar du bland annat ansiktssolkrämer för:

  • Torr hud
  • Fet hud
  • Hud med rynkor
  • Särskilt utsatta områden

Dessutom har vi solkrämsprodukter som är gjorda för att tas med när du är på språng.

Gemensamt för alla våra Anthelios solkrämer för ansiktet är att de är framtagna med en hög solfaktor på 50 eller 50+ för att ge dig det bästa skyddet..

EN MÅNGSIDIG ANSIKTSSOLKRÄM 

Anthelios UVMUNE Ultra Light 

ANTHELIOS UVMUNE ULTRA LIGHT CREAM SPF50+

Anthelios UVmune Ultralätt Creme SPF50+ är vår bästsäljare som passar till alla hudtyper och behov. Denna solkräm för ansiktet har bredspektriga solfilter som skyddar huden mot solens strålar.

Den innehåller dessutom det högsta UVA-skyddet i vårt sortiment och skyddar även mot de ultralånga UVA-strålarna på 380 – 400 nm.

Denna solkräm har en lätt formula som snabbt tas upp av huden. Det gör den väl ägnad för att användas under makeup eftersom den inte lämnar vita märken. Solkrämen är utan parfym och innehåller Netlock-teknologi, vilket gör den ideal för kontaktlinsbärare.

BÄSTA ANSIKTSSOLKRÄMEN FÖR NORMAL OCH TORR HUD

UVmune Ultra Cream 

ANTHELIOS UVMUNE 400 ULTRA CREAM SPF50+

Anthelios UVmune Ultra Creme SPF50+ är den bästa solkrämen för ansikten med normal eller torr hud. 

Produkten har en mycket hög solfaktor på 50+ och är berikad med bredspektrigt solfilter som skyddar huden mot UVA- och UVB-strålar.

Solkrämen innehåller inga onödiga ingredienser vilket gör att den passar dig med normal till torr hud. Den passar också kontaktlinsanvändare eftersom den är särskilt anpassad och testad på känslig hud runt ögonen.

Solkrämen har en krämig konsistens som lämnar huden fuktad och mjuk. Produkten är extra vatten- svettresistent och börjar inte rinna om du till exempel börjar svettas när du sportar.

ANSIKTSSOLKRÄM FÖR FET HUD

TUBE-ANTHELIOS-GEL-CREAM-OIL-CONTROL-50ML_SP 

ANTHELIOS UVMUNE 400 OIL CONTROL SPF50+

Anthelios UVmune 400 Oil Control SPF50+ är den bästa solkrämen för ansikten med oljig och fet hud. Denna solkräm ger ett mycket högt, fotostabilt och bredspektrigt solskydd. Den skyddar också mot de ultralånga UVA-strålarna.

Solkrämen är anpassad för och testad på den känsliga huden runt ögonen, vilket gör den väl ägnad för att användas i hela ansiktet. Den har en gel-krämig konsistens och består av matterande ingredienser som minskar glans och lämnar huden mjuk och med en matt yta. 

 

SOLFAKTOR OVANPÅ MAKEUP OCH NÄR DU ÄR PÅ SPRÅNG

LRPSU1

ANTHELIOS ANTI-SHINE MIST SPF50+

Anthelios Anti-Shine Mist SPF50+ är vår praktiska solspray för ansiktet, perfekt att ta med när du är på språng och behöver smörja in dig igen. Den kan nämligen användas ovanpå makeup. Produkten ger ett mycket högt och bredspektrigt solskydd genom en lätt och osynlig mist som ger en fräsch känsla.

Den praktiska sprayfunktionen gör produkten mycket enkel att använda närhelst under dagen. Detta solskydd har en anti-shine-effekt, vilket gör att den passar för alla hudtyper, även fet hud med tendens till orenheter.

ANSIKTSSOLKRÄM MED ANTI-AGE-EFFEKT

La-Roche-Posay-Anthelios-Age-Correct-SPF50-50ml-NoTeinted-LD-000-3337875761031-Closed-FWS 

ANTHELIOS ANTI-AGE SPF50

Anthelios Anti-Age SPF50 är vår ansiktssolkräm för känslig hud med rynkor. Denna solkräm ger ett högt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar samtidigt som den minskar och förebygger rynkor och mörka fläckar.

Formulan är bland annat berikad med niacinamid, E-vitamin och thermalskt källvatten från La Roche-Posay och hjälper att förbättra hudens elasticitet. Ansiktssolkrämen har en lätt konsistens och tas snabbt upp av huden utan att lämna vita märken. 

SOLSTIFT - PERFEKT FÖR UTSATTA OMRÅDEN I ANSIKTET

 

 

ANTHELIOS XL STICK SPF50+

Anthelios XL Stick SPF50+ är vårt solstift för ansiktet som ger bredspektrigt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar.

Detta solstift hjälper med att skydda de utsatta områdena i ansiktet, som öronen, näsan, ögonområdet och läpparna. Du kan med fördel använda detta stift på ärr och födelsemärken för extra skydd. 

Formen och konsistensen på Anthelios XL Stick SPF50+ gör den enkel och praktisk att använda. Solstiftet passar till alla hudtyper, även känslig och solintolerant hud.

ANTHELIOS SOLKRÄM FÖR HELA FAMILJEN

Anthelios från La Roche-Posay är professionell och specialiserad solvård som är anpassad för och testad på även känslig hud. Därför kan våra produkter också användas av de minsta i familjen.

Våra solkrämer innehåller endast de nödvändiga ingredienserna och ger också vård till barns känsliga hud. Gemensamt för dem alla är att de har ett mycket högt och bredspektrigt UVB- och UVA-skydd.

Läs mer om och upptäck resultaten av mer än 25 års avancerad klinisk forskning om solvård och solkänslig hud. 

ANTHELIOS

ANTHELIOS är en banbrytande aktör på solskyddsmarknaden. Dess bredspektrade mycket höga skydd är resultatet av mer än 25-års avancerad klinisk forskning inom solskydd och solkänslig hud.