SOLSKYDD

Varje dag även på vintern eller i molnigt väder utsätts huden för solens ultravioletta strålar. UV kan vara ansvariga för flera olika hudproblem. De är en viktig bidragande faktor i uppkomsten av ålderstecken. De kan orsaka solbränna och soleksem.  Mer oroväckande är att de är ansvariga för de flesta fall av hudcancer.

SOLSKYDD

Solen är viktig och har en välgörande effekt i små doser. Men ändå är det viktigt att vistas i solen med försiktighet och använda solskydd, eftersom UV-strålar kan ha skadliga effekter på huden.

Följande avsnitt ger en översikt över nyckelbegrepp inom solskydd: Hur fungerar solskydd, varför är det så viktigt och hur kan du vara säker på att du och din familjs hud är skyddad?

Du kommer också att lära dig de bästa tipsen för att förebygga hudcancer och vägledning för att använda ABCDE-metoden för att screena dig och dina nära och käras födelsemärken.

Dessutom kan du hitta artiklar om korta och långvariga effekter vid solexponering, kunskap om UVA och UVB strålar, solskydd för barn och om hur solen påverkar och kan orsaka förtidigt åldrande av huden.

Slutligen ger vi dig också många goda solråd för att säkerställa goda solvanor.

VÅRA HÖGA KRAV
FÖR PRODUKTUTVECKLING

laroche posay höga krav produkt allergitestad modell närbild

UTVECKLADE MED FOKUS

PÅ TOLERANS

Se mer
Våra produkter är utvecklade med respekt för känslig och intolerant hud.
Dokumenterad effektivitet och tolerans.
laroche posay höga krav skyddad formula produkt huvud

SKYDDANDE FÖRPACKNINGAR
TOLERANS OCH EFFEKTIVITET

Se mer
Vi använder skyddande förpackningar och endast de mest nödvändiga konserverinsmedlen för en hög tolerans och effektivitet över tid.
laroche posay våra höga krav nödvändig aktiv mängd produkt huvud

ENDAST DET NÖDVÄNDIGASTE
I RÄTT AKTIV KONCENTRATION

Se mer

Våra produkter är utvecklade i samarbete med dermatologer och innehåller endast de mest nödvändiga ingredienserna i rätt aktiv koncentration.

laroche posay höga krav känslig hud modell bebis

ANPASSAD HUDVÅRD
TILL DE FLESTA BEHOV

Se mer
Vi har produkter anpassade till de flesta behov: känslig hud, fet och oren hud, torr hud, försvagad hud, hud med tendens till rodnad och många andra behov.

Läs mer om
HUR DU SKYDDAR DIN HUD MOT SOLEN

KÄRA
LÄSARE

Informationen som visas här är endast avsedd som allmän utbildning och bör aldrig ersätta professionell medicinsk rådgivning. Har du medicinska frågor, bör du alltid söka råd från en kvalificerad vårdgivare.