SÅ HÄR TAR DU HAND OM

 

KÄNSLIG HUD

Hälften av alla kvinnor i industrialiserade länder upplever att de har känslig hud. Tecken på känslig hud kan vara obehag, rodnad, stramhet och en stickande känsla. För att lugna den känsliga huden rekommenderas det att använda hudvårdsprodukter speciellt framtagna för den känsliga hudens behov.

HUDVÅRDSRUTIN


FÖR KÄNSLIG HUD

I detta avsnitt kan du läsa om hudvårdsrutiner rekommenderade av hudläkare för vård av din känsliga hud. Vad är grundläggande? Rengör huden skonsamt med Micellärt rengöringsvatten, spraya sedan med naturligt lugnande thermalskt källvatten och avsluta med en creme som stärker hudens skyddande barriär.

Nedan finner du en praktiskt guide till att välja de rätta produkterna till din känsliga hud.

Vi ger dig också de bästa produktrekommendationerna till hudvård för känslig hud, fet hud, hud med tendens till akne, mogen hud, torr hud och hud med tendens till rodnad.

VÅRA SÄKERHETSFÖRPLIKTELSER

laroche posay höga krav produkt allergitestad modell närbild

UTVECKLADE MED FOKUSPÅ TOLERANS

Se mer
Våra produkter är utvecklade med respekt för känslig och intolerant hud. Dokumenterad effektivitet och tolerans.
laroche posay höga krav skyddad formula produkt huvud

SKYDDANDE FÖRPACKNINGTOLERANS OCH EFFEKTIVITET

Se mer
Vi använder skyddande förpackningar och använder endast de mest nödvändiga konserveringsmedlen för en hög tolerans och effektivitet över tid.
laroche posay våra höga krav nödvändig aktiv mängd produkt huvud

ENDAST DE MEST NÖDVÄNDIGA
I RÄTT AKTIV KONCENTRATION

Se mer
Våra produkter är utvecklade i samarbete med dermatologer och innehåller endast de mest nödvändiga ingredienserna i precis rätt aktiv koncentration.
laroche posay höga krav känslig hud modell bebis

ANPASSAD HUDVÅRDTILL DE FLESTA BEHOV

Se mer
Vi har produkter som passar till de flesta behov: känslig hud med tendens till rodnad, fet eller oren hud, torr hud, försvagad hud, och många andra behov.

BÄSTALÄSARE

Informationen som visas här är endast avsedd som allmän information och bör aldrig ersätta professionell medicinsk rådgivning. Du bör alltid söka rådgivning från kvalificerade vårdgivare när det gäller medicinska frågor.