SOLSKYDD
TILL BEBISAR OCH BARN

Barns hud är tunnare och pigmenteringssystemet (förmågan att bli "brun") är fortfarande under utveckling, vilket betyder, att den saknar det naturliga skyddet som hjälper till att ge vuxen hud ett visst skydd mot skadliga UV-strålar.

BEBISAR BÖR INTE EXPONERAS FÖR DIREKT SOLLJUS

Dermatologer rekommenderar att bebisar under 3 år inte ska utsättas för direkt solljus överhuvudtaget och att de alltid skyddas av solskyddscreme/kläder, även när de är i skuggan.

Äldre barn behöver lära sig bra solvanor, som att regelbundet applicera bredspektrat UVA- och UVB-skyddande solcreme, använda skyddande kläder och undvika exponering under de soligaste timmarna på dagen (kl. 10 till 16).


LÄR BARN ATT
TA HAND OM SIG I SOLEN

I artikeln nedan hittar du en lång rad tips för att lära dina barn om de goda solvanor de behöver, för att ta hand om huden när de är ute i solen.

VÅRA SÄKERHETS-
ÅTAGANDEN

laroche posay höga krav produkt allergitestad modell närbild

UTVECKLAT MED FOKUS
PÅ TOLERANS

Se mer
Våra produkter är utvecklade med respekt för känslig och intolerant hud.
Dokumenterad effektivitet och tolerans.
laroche posay våra höga krav nödvändig aktiv mängd produkt huvud

BARA DET VÄSENTLIGA,
I RÄTT AKTIV DOS

Se mer
Våra produkter är utvecklade i samarbete med dermatologer och innehåller endast de mest nödvändiga ingredienserna i rätt aktiv dos.
laroche posay höga krav känslig hud modell bebis

ANPASSAD HUDVÅRD
TILL DE FLESTA BEHOV

Se mer
Vi har produkter som passar till de flesta behov: känslig hud, fet och oren hud, torr hud, försvagad hud, hud med tendens till rodnad och många andra behov.
laroche posay höga krav skyddad formula produkt huvud

SKYDDANDE FÖRPACKNINGAR
TOLERANS OCH EFFEKTIVITET

Se mer
Vi använder skyddande förpackningar och endast de mest nödvändiga konserveringsmedlen för en hög tolerans och effektivitet över tid.

BÄSTALÄSARE

Informationen som visas här är endast avsedd som allmän rådgivning och som generell utbildingsmässig information och ska under inga omständigheter ersätta professionell medicinsk rådgivning. Om du har medicinska frågor, bör du alltid söka råd från en kvalificerad vårdgivare.