#SaveYourSkin

Mycket högt solskydd för dig och dem du håller av
Undersök dina födelsemärken och skydda huden när du befinner dig i solen

Ladda ner ABCDE-metoden

Vårdande för din hud efter solexponering

v_article-caring-after-sun.jpg

På sommaren utsätts din hud för svåra förhållanden. Sol, sand, vind, saltvatten... alla dessa faktorer kan skada och irritera huden. Lösningen för att återställa huden: applicera en återfuktande after-sun-produkt.

Återfukta huden i slutet av dagen

För att skydda och vårda huden så använd en fuktgivande creme som en del av sommarrutinen. Lipikar Fluide är en ultralätt, lugnande och skyddande bodylotion som är behaglig och lätt att påföra. Lipikar Fluide är en fuktgivande och lugnande bodylotion som absorberas snabbt in i huden utan att lämna huden fet. Smörj in den på utsatta områden efter dusch under kvällen. 
Huden får näring och fukt. Innehåller inte parfym eller parabener och är välägnad till hela familjen. Lugna rodnad

Även om vi alla vet hur viktigt det är med ett effektivt skydd för att förebygga solerytem, mer känt som solbränna, är vår hud ibland ändå rödbränd efter en dag på stranden.

Välj rätt skydd

Med Anthelios-sortimentet får du ett skydd med hög solskyddsfaktor och konsistenser som är anpassade till alla hudtyper och exponeringsförhållanden.

Förläng din solkyssta hud när du kommer hem

Till sist ska du också komma ihåg att solskyddsmedel inte skyddar mot brun färg. Tvärtom hjälper det dig att få en jämnare lyster och en mer naturlig och varaktig solbrun hudton. Daglig användning av en återfuktande produkt i ett par veckor efter din semester hjälper dig att bibehålla din fräscha lyster.

Fördelarna med thermalskt källvatten från La Roche-Posay

Thermalskt källvatten från La Roche-Posay är en idealisk lösning för att lugna hud som irriterats av solen. Det har en unik kombination av mineraler och spårämnen som ger det naturligt antioxiderande och lugnande egenskaper.