HITTA DITT LA ROCHE-POSAY SERUM

La Roche-Posay erbjuder en lösning för alla hudtyper och hudutmaningar. Upptäck vårt utbud med olika serum och hitta den perfekta matchningen till dig och din hud.

HYALU B5 SERUM

För hud som saknar fyllighet

La Roche Posay Produktsida Anti-aging Hyalu B5 Serum 30ml 333787558362

Vad är bakgrunden till produkten?
Åldrande hud är ett av de största fokusen inom dermakosmetik.1 Hyaluronsyra är en av de molekyler inom ansiktsvård som det söks mest efter på Google och det är en viktig resurs i huden som avtar med åldern.2 Därför är det viktigt att tillföra huden hyaluronsyra genom din hudvårdsrutin, någonting som Hyalu B5 serum är perfekt för. Med sin unika formula med två typer av hyaluronsyra, vitamin B5 och madecassoside stärker den hudens fuktbarriär och lämpar sig för dem med känslig hud. Kan användas av både kvinnor och män.

Vad gör produkten?
Hyalu B5 är ett effektivt serum som reducerar rynkor och ger huden mer fyllighet. Serumet tillför fukt, stramar upp huden och förbättrar samtidigt hudens lyster.

Hur passar serumet in i min hudvårdsrutin?
Hyalu B5 kan användas både morgon och/eller kväll i kombination med din dagcreme eller nattcreme. Börja med en rengöring, till exempel Toleriane Rengöringslotion. Applicera sedan Hyalu B5 serum på kinder, panna, näsa, haka och hals. Använd därefter en creme som passar dina behov:

1) Anti-age rutin: Använd en anti-age creme, till exempel Hyalu B5 Riche.
2) Fuktrutin: Använd en fuktgivande creme som till exempel Hydraphase HA. Avsluta med Hydraphase HA ögoncreme.

EFFACLAR ULTRA CONCENTRATED SERUM

För hud med tendens till akne

larocheposay-produkt-effaclar-serum-fss-30ml-1200x1200pxl

Vad är bakgrunden?
Vi på La Roche-Posay förstår att din hud har komplexa behov där oren hud är en av de främsta. 80%3 av alla tonåringar och 40%4 av alla vuxna kvinnor har akne, och ännu fler har besvär av pormaskar och finnar. Därför är vi väldigt glada över att kunna introducera Effaclar Ultrakoncentrerat Serum, vårt första serum som innehåller tre olika peelingsyror - LHA, glykolsyra och salicylsyra – samt niacinamid. Serumet kan användas av kvinnor och män med känslig hud och produkten har även testats på hud med tendens till akne.

Vad gör produkten?
Effaclar Serum är ett effektivt serum för fet och oren hud. Det är berikat med salicylsyra, LHA och glykolsyra som hjälper till att rengöra porerna, släta ut hudytan och stimulera hudförnyelsen. Man har dokumenterat en synlig effekt efter bara 7 dagar.5

Effaclar Serum hjälper till att förbättra din hudtextur och reducerar pormaskar, finnar och långvariga märken. Serumet bidrar också till att reducera ålderstecken som till exempel fina linjer.

Hur passar serumet in i min hudvårdsrutin?
Effaclar Serum är mest effektivt när det används i en kvällsrutin med produkter som kompletterar dess ingredienser. Börja med en rengöring som hjälper till att rengöra dina porer, till exempel Effaclar Rengöringsgel eller Effaclar Micro Peeling Gel. Detta ger huden en bra bas inför applicering av ditt serum. När huden är torr, fördela några droppar av serumet i din handflata som du sedan applicerar på kinder, panna, näsa och haka. Avsluta din rutin med en lätt, oljefri creme som exempelvis Effaclar Duo(+), Effaclar K(+)Toleriane Ultra Night eller Hyalu B5 Riche.

OBS: Det är viktigt att du kommer ihåg att inkludera en solcreme eller dagcreme med minst SPF 15 i din hudvårdsrutin med Effaclar Serum eftersom serumet innehåller ingredienser som kan göra din hud mer känslig mot solljus.

TOLERIANE DERMALLERGO SERUM

För hud som saknar fukt

LaRochePosay Produktsida Allergisk Toleriane UltraDermallergo 20ml 3337875693820 FSS 1

Vad är bakgrunden till produkten?
Allergi är ett stort och växande folkhälsoproblem.6 Det är ett välkänt faktum att personer med försvagad hudbarriär löper ökad risk för allergi. Det är viktigt att upprätthålla en intakt hudbarriär med lugnande och stärkande vård och optimal tolerans.7 Därför har vi utvecklat en innovation för hud med tendens till allergi – Toleriane Dermallergo Serum. Passar känslig och intolerant hud och innehåller 0% parfym och 0% alkohol.8

Vad gör produkten?
Toleriane Dermallergo serum är ett stärkande och fuktgivande serum som kombinerar hög effektivitet med optimal tolerans för känslig hud, tack vare kombinationen av en lugnande aktiv koncentration på 0,1% neurosensine, samt osmolyte och glycerin. Serumet är testat på hud med tendens till allergi och hud påverkad av rodnad eller med en stickande eller brännande känsla.

Hur passar serumet in i min hudvårdsrutin?
Toleriane Dermallergo serum kan användas morgon och kväll. Börja med en rengöring, till exempel Toleriane Rengöringslotion. Applicera sedan Toleriane Dermallergo serum på kinder, panna, näsa, haka och hals. Därefter kan du använda Toleriane Ultra på dagen och/eller Toleriane Ultra Night på kvällen. Avsluta din rutin med Toleriane Ultra Eye.


Ref.

1) IMSFY 2016, ISAPS survey: USA, Brazil, Mexico, Colombia, Venezuela, Argentina, Iran, Germany and Spain.
2) Global Share of Search & Beauty Trend Mapping Report Q2-2016
3) 2002 CHU Claude Huriez France / Dimension Baromètre dermatologist follow-up 2008 Fr – Germany – It – Spain.
4) Theprevalence of acne in adults 20 years and older. J Am Acad Dermatol. 2008 Jan;58(1):56-9. Epub 2007 Oct 22.
5) Klinisk studie, 51 personer
6) WHO Estimation. GA2LEN. “Does rhinitis lead to asthma?” General practitioner. Brochure 2007.
7) Palmer et al., 2006; Smith et al., 2006; Cork et al., 2009; Fallon et al., 2009; Jin et al., 2009; Oyoshi et al., 2009;  O’Regan and Irvine, 2010; Spergel, 2010
8) indeholder ikke Ethanol