#SaveYourSkin

Mycket högt solskydd för dig och dem du håller av
Undersök dina födelsemärken och skydda huden när du befinner dig i solen

Ladda ner ABCDE-metoden

Anthelios av La Roche-Posay: mycket högt skydd anpassat för känslig hud

v_anthelios_protection.jpg

La Roche-Posays dermatologiska laboratorium arbetar i nära samarbete med hudläkare världen över och ligger i framkant av forskningen för att ständigt förbättra skyddet i serien ANTHELIOS XL och erbjuda solskyddsprodukter som kombinerar ett mycket högt skydd med respekt för känslig hud och komfort vid applicering.

Anthelios: under nästan 30 år har La Roche-Posays dermatologiska laboratorium främjat solskydd anpassade för känslig hud.

Under de senaste 30 åren har La Roche-Posay arbetat för att utveckla och förbättra formuleringarna i Anthelios-serien med ett huvudmål: att erbjuda optimalt solskydd för känslig hud för att skydda den mot bestående solskador (kutant åldrande, solintolerans, fotoinducerade sjukdomar osv.).Anthelios var det första märket som drog nytta av exklusiva filtersystem: Mexoryl SX™ år 1992 och Mexoryl XL™ år 1998. Anthelios har alltid legat i framkant av utvecklingen och var banbrytande genom att erbjuda ett effektivt skydd mot både UVB- och UVA-strålning, utan att kompromissa med toleransen.

Siffror:

24 kliniska studier som påvisar den skyddande effektiviteten av Anthelios mot solrelaterade sjukdomar.

Unika konsistenser för en skyddad hud året om

Även om det är viktigt att skydda sig mot UV-strålning året om, behöver solskyddet anpassas efter årstid, exponeringssituation och hudtyp.Anthelios finns i flera format, konsistenser och solskyddsfaktorer för att uppfylla specifika behov. Anthelios har solskyddslösningar för hela familjen: vuxna, barn och spädbarn. De finns i SPF 50+ och SPF 30 och är anpassad för att passa alla hudtyper och exponeringssituationer.