359993599836002

bakom
våra produkter

Har du någonsin funderat över hur produkter tillverkas och testas? Hur vi väljer och införskaffar ingredienser? Vilken metod vi använder vid produkttestning? Vi på La Roche-Posay har som mål att utveckla högeffektiva och hudvänliga produkter som lämpar sig för känslig hud.
Läs mer om våra strikta testprotokoll, nära samarbeten med medicinska experter och rigorösa val av ingredienser.

  • Ingredienser
  • Tester
  • Förpackningar
V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_MAIN_03 (LP52666 - LP15765)

Passar även den allra känsligaste huden

Produkttolerans blir verkligen avgörande när huden är exempelvis försvagad, öm eller sårbar.

  • Känslig, reaktiv eller allergisk hud
  • Hud som utsätts för föroreningar
  • Känslig hud såsom spädbarnshud
  • Hud som genomgår medicinska behandlingar (akne-medicin, estetiska procedurer, cancerbehandlingar ...).
La Roche-Posay rekommenderas av dermatologer, allergispecialister, barnläkare och onkologer. Våra produkter är särskilt utvecklade för att tillgodose behoven även hos den mest känsliga huden.

Vi har höga standarder för produktutvecklingen av dermokosmetik. Detta är tack vare våra kriterier för urval av ingredienser, stränga testprotokoll på specifika populationer och löpande expertsamarbeten. Denna metod ger oss möjlighet att utveckla kompletterande vård som är särskilt lämplig för de mest sårbara hudtyperna: atopisk hud, oren hud, nyfödda barns hud och hud som har genomgått behandling för cancer.

Hudvård från livets första dag

Nyfödda barns hud är fin och känslig. Vi är ett av få dermokosmetiska märken som utvecklar formulas särskilt för nyfödda, där vi utvärderar deras lämplighet. Våra två kärnprodukter till denna unika målgrupp är den skonsamma duschgelcremen Lipikar Syndet AP+ och den lugnande och mjukgörande cremen Lipikar Balm AP+.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_04

Ett testprotokoll på bebis

För var och en av dessa två produkter, Lipikar Syndet AP+ och Lipikar Balm AP+, som är lämpliga för spädbarn, genomfördes en utförlig klinisk studie under dermatologisk och pediatrisk övervakning för att kontrollera eventuell irritation eller reaktion.
Resultatet av de två studierna var detsamma: Hög tolerans.
Med våra testprotokoll för de känsligaste och mest sårbara hudtyperna – känslig hud, allergisk hud, hud som efterbehandlas för cancer samt spädbarns hud – är vi med och skapar nya toleransstandarder inom dermokosmetik.

Läs mer om LIPIKAR Balm AP+ och LIPIKAR Syndet AP+.

Optimal tolerans, även för behandling efter cancer

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_05

Cytostatika och strålbehandling kan försvaga hudens försvar och orsaka irritation. På La Roche-Posay arbetar vi med att skapa produkter som kan vårda cancerpatienternas hud. I enlighet med de officiella rekommendationerna och tillsammans med många hälsoexperter är vi övertygade om att optimerad dermokosmetik kan bidra till en förbättrad livskvalitet. 

Effekten av La Roche-Posay-produkter, såsom det thermalska källvattnet, Lipikar Balm AP+ och Anthelios XL SPF50+, på de kutana biverkningarna och för förbättring av patienternas livskvalitet har visats i sju utgivna publikationer.

Dela

    Stäng